Najnovšie recenzie zo sekcie TV tunery
- Našlo mi asi 10 TV kanálov + 15 rádií aj s pribalenou anténou, aj keď signál bol slabší
- Rýchla inštalácia
- Software je trochu pomalší
- Diaľkové ovládanie mi pri testovaní nefungovalo
- Prehrieva sa
S produktom som spokojný, riadil som sa predovšetkých podľa ďalších recenzií tu na heuréke. Tuner budem používať najmä v Nitre, ale táto recenzia bola písaná po skúšaní vo Zvolene.
- splnil moje očakávania
- cenovo dobrý
výhodná cena oproti iným produktom
- Jednoduchý, kompaktný satelitný príjimač.
- Kompatibilný s windowsom 8.1 x64 (paradoxne staršie ovládače)
- Podpora kariet skylink
- Zatiaľ nemám nič proti
Tento produkt som si vybral na základe skúsenosti s produktom Aver TV Hybrid Volar HX, ktorý vlastním a používam od Septembra 2008 a funguje pod všetkými operačnými systémami ako Linux, iOS, a všetkými verziami Windows (2000-8.1 x32 x64).
- Portabilita, vaha, PC-free mode a PS3 kabel v baleni! (hlavne ten PS3 kabel je velkou vyhodou, u konkurencnych modelov je nutne dokupovat component kabel v hodnote cca 20 eur, HDMI recording totiz PS3 nepodporuje)
- Slabsia konstrukcia, pri vacsom pade asi fatalna, snad mi tak skoro nepadne
Vyborny pomer cena/vykon. Ak trpite neprenosnostou PC a nemate ho na meter od konzoli/telky, toto je ultimatne riesenie. Hoc v PC-free mode podporuje len HD ready kvalitu zaznamu, je to vzdy lepsie ako nic :) Ultimatnym plusom je pribaleny specialny PS3 komponentny kabel, ktory eliminuje potrebu kupovat component kabel zvlast a usetrite tak 20 eur. Pre recenzentov, let's playerov, streamerov ci len rekreacne hranie a zaznam je to vskutku vyborna karta!
spokojny
Cena je rozumna, softver kvalitny, prekodovanie dobre.
- nefuguje my..
nefuguje..
- V porovnaní s televízorom,slabá citlivosť.
Muset som ho vymeniť za iný.
- maly, skladny
- pomaly
- neprakticky
doporucujem zainvestovat viac penazi a kupit nieco poriadne. Ovladanie je peklo, system pomaly, nesplna ucel
- funguje vo Windows, Linux aj v satelitnom prijimaci VU+
- velmi dobra citlivost
- softver TV Center pre Windows je plne postacujuci (stiahnite si aktualnu verziu)
- moznost nainstalovat len drivre a pouzit inu aplikaciu
- podpora Windows Media Center
- v Linuxe sa TV dobre pozera cez aplikaciu Kaffeine
- dodavana je redukcia aj na antenny IEC konektor
- dialkove je krpate, ale pekne
- dodava sa novsi model PCTV nanoStick 282e, ktory ma aj citacku na microSD karty
- na microSD karte sa daju prenasat nastavenia pre TV Center
- dodavana antenka nema magnet na prichytenie
- zahrieva sa, ale nie je vyslovene horuci
Hladal som USB DVB-T tuner, ktory by fungoval vo Windows, v Linuxe a hlavne v satelitnom prijimaci (http://www.linuxtv.org...). Vyrobca sustredi podporu na Windows a aplikacia TV Center funguje ako ma. V Linuxe odporucam pouzit Kaffeine, lebo obsahuje aj vyhladavanie stanic, co ine neobsahuju. V satelitnom prijimaci je tiez podporovny, funguje. Bol som prekvapeny vynikajucou citlivostou, aj ked nevie dat napajanie 5V pre aktivnu antenu. Dialkove som moc neskusal. Pre plnohodnotnu podporu v Linuxe a satelitnom prijimaci je vhodnejsi produkt Sundtek (cca 2x drahsi), ktory vydava aj vlastne ovladace pre Linux a satelitne prijimace.
- Slabsi prijem signalu v porovnani s integorovanym TV tunerom,
- Sila signalu sa neustale meni (podla ProgDVB) hoci antena je na rovnakom mieste, a v okoli nie je ziadne rusenie,
- kvalitny obraz
- rychla instalacia
- mne osobne chyba nejake puzdro alebo obal na prenasanie
TV USB tuner AverMedia Volar HD ponuka za nizku cenu dobru kvalitu.
Instalacia pod Windows 7 Ultimate x64 prebehla bez akehokolvek problemu a karta funguje s dobrym prijmom signalu dobre a uspokojivo tak v SR ako aj v CR.
Jedina malicka chybicka bola pri vyhladavani SR programov v prilozenom programe od Aver-u ale to som mozno ja nieco blbo zaklikol. Kompatibilita s Windows Media Center (WMC) bezproblemov. WMC naslo s touto kartou kanaly rychlo a obraz ma kvalitny. Nahravanie tiez bezproblemove.
Kto tento tuner kupi urcite nebude lutovat. Vrelo odporucam.
- Ok
- Nic
Ok
- malý, výborná wifi, super príjem
dobrá cena, super produkt
- Malé a jednoduché.
Rozšíri počítač o ďalšie možnosti použitia aj bez káblového pripojenia televízie.
- .
- .
- Zariadenie nedekóduje SkyLink irdeto, ani po úprave SW.
- Moje zariadenie prebíjalo el. prúd. Komplikovane číta dáta z USB kľúča, ak číta.
Pri reklamácii je problém s 30 dňovými lehotami u Poliakov.
- nejde hocikedy načítať
neodporúčam tento produkt, pretože hocikedy prestane pracovať alebo pri zapínaní mi nechce vyhľadať usb.
- Dobrý signál aj na priloženu anténu.
Odporúčam.
- v Námestove ide bez problémov, chytám aj poliakov
- jednoduche ovladanie
- moznost pripojit aj velku antenug
- magnet na antenke
- dialkove ma kratky dosah
- sem tam pixelizuje
v pohode vec
Zobrazujem 161 - 180 zo 371 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...19 Ďalšie »