Najnovšie recenzie zo sekcie TV tunery
- mám v káblovke aj analog. signál kde sú iné programy ako v digitále
- vyššia cena
na káblovke o.k. na dodávanej anténe len 2 programy
- Skvelý produkt pripojenia zariadeni odporučam
- Žiadna
- Zatiaľ všetko funguje bezchybne.
Trochu zmätočný návod. Nad tým, aby všetko fungovalo tak, ako má, sa človek trochu zapotí.
Dobrý záznam
- usb , ktoré funguje, nie ako evolveo mars....
- cena-kvalita
- neprehraje vsetky formaty alebo subory 4K
celkova spokojnost
- dostupnost obchodu
odporucam s rezervou voci méznostiam programu
- NIC
- SLABE DIALKOVE ZLY NESTABYLNY SOFTVARE PADA PROBLEM S OVLADACMI CASTO NEJDU
- SLABA CITLIVOST TUNERU CASTO SA ZAHLTI NAPRIKLAD LTE A NIC NENALADI
- CHIP REALTEK RTL2832U
- ZLA PODPORA VZROBCU NA DALSIE OS NEJDE POD WINDOWS 8.1 TAKZE NEPOJDE ANI POD WINDOWS 10
- NEDOPORUCUJEM
- NACO KUPOVAT STARY PREDRAZENY HARDVER
NEDOPORUCUJEM
NACO KUPOVAT STARY PREDRAZENY HARDVER
- lacný
- u mňa nefunkčný kus
- po nainštalovaní ovládača, či už z CD alebo z oficiálnej stránky mi aj tak nefunguje
- program ArcSoft je super no po inštalácii som sa nedostal ďalej ako na prvý krok kedy vyhľadáva programy pretože nespolupracuje s driverom ani z CD ani z oficiálnej stránky
- je to zabalené v blisteri takže niekde to vyreklamujú a niekde sa s vami budú hádať a nakoniec ho iba jebnete do koša
Je to 14€ shit ktorý by som si už v živote nekúpil. Takýto o*eb na zákazníka: driver naprd a TV tuner nefunkčný. Mnohí tu už napísali že ho musia buď hodiny inštalovať alebo keď ho už rozchodia tak im po pár dňoch nefunguje. Po tejto skúsenosti im plne verím a tento shit aj z celou ich sračkovou značkou patrí rovno do Chiny a tam nech si tie sračky predávajú.
Sám som to skúšal rozbehnúť asi 3 hodiny a potom som to od nervov jebol o stenu, otrasny shit! V živote si už od tejto značky nič nekúpim
- Jednoduchá inštalácia
- Funguje aj sledovanie TV cez Set Top Box
- Inštal. na Win 7, karta funguje
- Nenašiel som priamo soft na pozeranie TV
Spokojnosť
- Karta je OK ale ten obsluzny software treba niecim inym nahradit
Karta je OK ale ten obsluzny software treba niecim inym nahradit
- Dobrá selektivita a citlivosť
- Dobre odladený HW
- Program ArcSoft
- Ovládače pre Tuner
Ovládače som musel sťahovať, keďže tie s CD, boli nepoužitelné
Na pozeranie som musel vybrať externý program
- LAN RJ 45 konektor, ktorý ale fungoval len pol roka :(
- MiRACAST , rovnako ale funkčný len pár mesiacov
- časom odchádzajú funkcie
- konektor LAN RJ 45 nereaguje po polrocnom pouzivani,
- zrkadlenie rovnako odislo po 2 mesiacoch (prehrá len prvé dve sekundy videa v akomkoľvek rozliseni)
- žiadna podpora od evolveo, nemoznost updatu ani upgradu
na prvé videnie podľa parametrov fenomenálne ALE v praxi polovica nefunkčná s nulovou technickou podporou EVOLVEO.
Pomer cena výkon - 80e teda katastrofálny. EVOLVEO NIKDY VIAC
- velkost dvb t.
- niekedy sekanie obrazu.
prijatelný
- Lacný a funkčný USB DVB-T tuner. V prípade dobrej polohy naladí bezproblémovo kanály v svojom dosahu. Priložená anténa má magnet.
- Anténa nie je určená na príjem v oblastiach so slabším signálom. Kábel antény by mohol byť dlhší.
Tuner funguje bezproblémovo, priložená aplikácia tiež, na systémoch Windows XP, Vista, aj Windows 10 (ovládač stiahnutý z webu). Funguje aj na PC starom 10 rokov.
V prípade, že je anténa položená na mieste so slabším signálom, aplikácia má logicky problém s načítaním dát. V tom prípade je možne napojiť USB tuner na kvalitnejšiu anténu.
V interiéri aj nie s priamym signálom pomôže anténu pripnúť na kovový podklad (PC skriňu a pod.).
- funkčný dodaný soft
obsahuje čip utv007 ale funguje dobre ,video a audio žiadne posunutie,audio dva kanály,som spokojný
- 2x tuner
- koxiálne pripojenie antény takže je možné predĺžiť káblik kvalitným koaxiálom
- funguje aj vo widows 10
- jednoduchá inštalácia
- diaľkové ovládanie
- chýba slovenské alebo české menu
- zaberie miesto pre dva USB vstupy ale je možné to ľahko vyriešiť predlžovacím USB káblikom
s TV tunerom som spokojný a kúpu neľutujem
- 15 minut inštalacia a funguje aj na windows 10
určite odporučam. čital som recenzie že nefunguje na windows 10 a že inštalacia trvá aj 2 hodiny. ja osobne za 15 minut som nainštaloval a mne to funguje.
- funkčnosť diaľkového ovládača
cez externú anténu pekný obraz ale bez nej problém so signálom ale to záleží od danej lokality, veľké mínus zbytočný diaľkový ovládač
- dobrý signál v priemyselnej zóne
- neviem o ničom
+++++++++++
Zobrazujem 61 - 80 zo 371 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...19 Ďalšie »