Poradňa Evolveo Venus

Autor: | Vložené: 12.02.2012 000 14:45 | Témy: Poradňa Evolveo Venus

Evolve Venus 2x HD DVB-T USB + ovladač, ant. (VNS-HD)


Dobrý deň,mám zakúpený tuner tejto značky Evolve Venus 2x HD DVB-T USB + ovladač, ant. (VNS-HD) buhužiaľ sa mi nedarí spojazdniť diaľkový ovládač.Úspešne som nainštaloval,drivery aj program Total Media,všetko funguje tak ako má len mám problém s tým ovládačom.Nemôžte mi prosím Vás poradiť ako by som ho mohol úspešne spojazdniť?Trápim sa s tým už týždeň,som s toho už zúfalý,postupoval som presne podľa návodu dokonca som už vymenil aj baterky a stále to nejde.Stiahol som si aj inštalačné cd z oficiálnej stránky EVOLVE ale stále mi vypisuje že súbor je poškodený a s priloženého cd sa mi tiež nedalo ovládač nainštalovať,pozeral som aj FAQ a nič také čo by mi pomohlo som nenašiel.Potom som si stiahol inštalačné cd z nejakej inej stránky všetko som znovu úspešne preinštaloval dokonca sa mi podarilo nainštalovať aj diaľkové ovládanie pretože sa mi na spodnej lište ukázala ikonka ovládača.Keby ste boli takí láskaví a mohli mi poradiť kde robím chybu alebo ako zistím či ovládač funguje budem Vám veľmi vďačný.
Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem,s pozdravom Peter.

  • Martin

    Martin

    6. mája 2012

    ahoj, mam tento tv tuner necely tyzden (kupil som ho kvoli MS v hokeji :) ). Mam to pripojene primarne k HP Mini 5103 s win7 ultimate 32bit a uplne vklude mi prehrava SDckove kanaly, stv1HD seka, no na hp elitebook-u 8530 mi to slape v poho aj HD.

    Ok, teraz k veci... s dialkovym ovladacom som mal tiez problem. Nie je na nom nakreslene ako tam treba strcit baterky a uprimne, zozaciatku som ich tam daval opacne. Driver som instaloval z prilozeneho CD a ziadnu ikonku sw ovladaca nemam, takze v podstate ani neviem ze ide.
    To, ci ovladac vysiela sa da vyskusat tak,ze chytis digitalny fotak a sledujes IR diodku na ovladaci ked stlacas tlacitka. Na display fotaku by malo byt vidiet pri stlacani tlacidiel ovladaca jemne blikanie. Zaroven su na ovladaci mierne matuce dve horne tlacitka, power a AP, mne sa po stlaceni power hibernuje laptop, ale na forach som cital ze niektorym ludom zacne ovladac fungovat az po stlaceni power.
    Dalsou dolezitou vecou je,ze IR prijimac na Venuse ze zhora zariadenia (co je dost hovadina), takze treba mierit ovladacom kolmo dolu.

    Dufam,ze som pomohol, aj ked uz mozno offtopic.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.